Contact

Zelf huren?

De Hofboerderij is gelegen in het Hofpark te Wateringen en heeft twee ruimtes, De Opkamer en De Burgerzaal, beschikbaar voor verhuur. De Opkamer heeft een oppervlakte van ca. 25m² en is geschikt voor maximaal 10 personen. De tweede ruimte, de Burgerzaal, heeft een oppervlakte van 90m² en is geschikt voor maximaal 50 personen.

Beide ruimtes zijn geschikt voor culturele en maatschappelijke doeleinden, exposities, vertoning films, vergaderingen- en informatiebijeenkomsten en lezingen. De exposities in de Hofboerderij worden georganiseerd door de Stichting Culturele Raad Wateringen en Kwintsheul.

De Hofboerderij heeft een sanitaire ruimte (toiletten man/vrouw/invalide) en een keuken. De keuken is uitgerust met een koffiezetapparaat, waterkoker, kopjes en glazen. Consumpties dienen hierbij door de huurder zelf geregeld of meegenomen te worden.

Het uurtarief voor het huren van de Burgerzaal is per 1 juli 2024 € 29,08 (maatschappelijk tarief). Voor de Opkamer geldt een uurtarief van € 11,20 (maatschappelijk tarief). De tarieven worden jaarlijks op 1 juli geïndexeerd conform de CPI van het CBS. Voor vaste huurders kunnen er andere prijsafspraken gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.

De Opkamer en de Burgerzaal van de Hofboerderij zijn van maandag tot en met zondag te huur voor culturele doeleinden van 8.30 uur tot 23.00 uur op basis van beschikbaarheid. Aanvragen voor vaste huur worden medio juli behandeld nadat alle aanvragen voor het nieuwe seizoen binnen zijn.


Neem contact op met de Gemeente Westland

Adres locatie
Hoflaan 1, 2291 CP, Wateringen
Telefoon
+31 174 673579
E-mail en website
Scroll to Top